STARTER (ZZP) BEGELEIDING

De meeste startende ZZP’ers worden tegenwoordig uit noodzaak geboren. Na een lange tijd in loondienst te hebben gewerkt is er ineens geen plaats meer. U bent te jong om met pensioen te gaan en te oud om weer te worden aangenomen. Uitzonderingen waren er al, maar die zijn al veel eerder begonnen.

Vervolgens gaat u nadenken over wat u de komende jaren zou kunnen gaan doen als ZZP’er.

U gaat zichzelf vragen stellen. Durf ik het wel aan? Kan ik het wel? Heb ik voldoende ondernemerskwaliteiten? Waar ligt mijn ambitie en mijn passie. Hoe denkt u deze te kunnen inzetten bij uw eigen bedrijf. In de praktijk blijft het vaak hierbij en gaat u piekeren en komt u niet tot actie en behaalt u dus ook geen resultaat

De belangrijkste vraag die u zou moeten stellen is de volgende: Zitten klanten op mijn product of dienst te wachten? Nog belangrijker, heeft u een dienst of product die op de behoefte van de (potentiele) klant aansluit?

Als kandidaten er voor willen kiezen om een eigen bedrijf te starten dan gaat de kandidaat zelf bepalen in welke richting hij diensten en of producten gaat aanbieden. De kandidaat gaat zelf potentiele klanten benaderen voor het uitvoeren van een marktonderzoek en een eigen ondernemingsplan opstellen.

Zeemeringadvies begeleidt startende ondernemers bij het opstarten van hun bedrijf op basis van enthousiasme, maatwerk en samenwerking. Wij doen dit op basis actie, resultaat en reflectie. Gewoon doen dus!

Meer weten: Gert 06 53525281

Share This